top of page
Studio Apartment_edited.jpg

Schuifpuien 

Een nieuwe dimensie in de woning 
 

Wil je graag een schuifpui die perfect past bij jouw woning? Dan ben je bij STAUKO aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan schuifdeuren en schuiframen in verschillende materialen, zoals kunststof, aluminium en hout. Zo vind je bij ons altijd een schuifpui die bij jouw wensen en budget past.

Onze schuifpuien worden standaard geleverd met hoogwaardig isolatieglas, waardoor je profiteert van optimale isolatie en geluidswering. Daarnaast zijn onze schuifpuien veilig en inbraakwerend, wat jou een veilig gevoel geeft. En wil je graag extra comfort en gemak? Kies dan voor onze kiepschuifpuien.

Bekijk ons ruime assortiment schuifpuien en schuiframen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning.

Zwarte aluminium schuifdeur_edited
s700 supreme alumil aluminium schuifdeur - steellook
slanke schuifdeur smalle profielen
ral 9005 mat zwarte schuifdeur - aluminium schuifpui
Presal aluminum schuifdeuren
Aluminium Hefschuifdeur - Dubbele schuifdeur
aluminium dubbele HSD
dubbele zwarte schuifdeur ral 9011 aluminium hsd
steellook schuifdeur

Hefschuif

De standaard schuifpuien zijn natuurlijk de hefschuifdeuren. De vleugel hef je met door middel van de deurhendel. De wieltjes worden hierdoor niet constant belast en gaan daarom langer mee. Daarnaast is het grote voordeel dat ze niet met borstels, maar met rubberen dichtingen uitgerust zijn. Dit zorgt voor uitstekende lucht- en waterdichtheid. De systemen zijn zo soepel dat deze met 1 vinger te bedienen zijn. Zelfs met zwaar triple glas erin, zal deze pui heel soepel lopen!

Kiepschuif

Kan jij ook nooit kiezen? Openschuiven of toch kiepen? Dat is verleden tijd met het kiepschuif systeem, dit systeem kan beide. Ideal voor een schuifdeur in een apartement, waarbij de schuifdeur ook als kiepraam gebruikt kan worden. Met zijn minimale inbouwdiepte wordt deze dan ook vaak gebruikt als multifunctionele tussenoplossing.

Harmonicadeuren/Vouwwanden

Vouwwanden veraangenamen het wonen. De lichtopbrengst is vele malen groter dan bij gewone ramen en daarnaast krijgt u een natuurlijke overgang van uw woning naar uw tuin of terras. STAUKO Kozijnen heeft een grote keuze in vouwwanden en harmonicadeuren. Niet alleen qua kleur en vorm, maar ook qua constructie. Bij een vouwwand kan bijvoorbeeld gekozen worden uit een tweedelig element tot een vouwwand met maar liefst zes delen!

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page