top of page

Ramen Den Haag

Wil je voor jouw huis in Den Haag prachtige ramen? Neem dan contact op met STAUKO, de kozijnspecialist in Den Haag. Wij zijn goed in ramen en leveren dit samen met kwalitatieve kozijnen in Den Haag en omstreken. Je kunt bij ons houten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen bestellen. Daarnaast verzenden wij de levering gratis en hebben wij ook nog eens korte levertijden.
Ramen Den  Haag

Waarom is het vervangen van oude ramen belangrijk?

Het vervangen van oude ramen kan helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van jouw woning in Den Haag. Oude ramen hebben meestal enkel glas, wat niet veel isolatie biedt. Dit leidt tot hogere energierekeningen, omdat het moeilijker is om een huis in Den Haag warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Nieuwe ramen met dubbel of triple glas bieden betere isolatie, waardoor de energiekosten kunnen worden verlaagd.

 

Wat is het verschil tussen dubbel en triple glas bij ramen?

Vraag je je af voor welke ramen je het beste kunt kiezen? Dat snappen wij heel goed. Daarom leggen we graag het verschil tussen dubbel en triple glas aan je uit. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte ertussen, gevuld met lucht of edelgas. De ruimte tussen de glasplaten helpt bij het isoleren van de binnenruimte van jouw huis in Den Haag, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Dubbel glas isoleert beter dan enkel glas en kan helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van een huis. Triple glas is vergelijkbaar met dubbel glas, maar bestaat uit drie glasplaten met twee ruimtes ertussen, gevuld met lucht of edelgas. Het extra glas en de extra ruimte zorgen voor betere isolatie dan bij dubbel glas. Hierdoor is triple glas nog efficiënter in het verminderen van warmteverlies en kan het helpen bij het besparen op energiekosten.

 

Ook ander soort glas voor ramen in Den Haag mogelijk

De investering van triple glas ligt wel iets hoger dan dubbelglas, maar dat betaalt zich zeker terug. Liever melkglas, draadglas, figuurglas of een ander soort glas? Ook dat kunnen wij leveren. We rekenen geen voorrijkosten of verzendkosten en kunnen de ramen en kozijnen niet alleen in Den Haag leveren, maar in heel Nederland. We meten gratis uw ramen en kozijnen. Na het inmeten duurt het zo’n 3 tot 6 weken, voordat we de ramen en kozijnen kunnen leveren bij u in Den Haag.

 

Koop bij STAUKO in Den Haag jouw ramen

Koop bij STAUKO in Den Haag de ramen voor jouw woning. Door onze brede netwerk aan professionele leveranciers kunnen wij altijd een hoge kwaliteit leveren in korte tijd. Zo profiteer jij van kwalitatieve producten tegen ook nog eens een scherpe prijs. Vraag deze een offerte aan via onze website of neem contact op via info@stauko.nl.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page