top of page

Over ons

In het hart van Den Haag zijn wij, STAUKO Kozijnen, inmiddels ruim 6 jaar sterk actief in de kozijnwereld. Wij hebben ons door de dynamische werkwijze van beginnend bedrijf opgewerkt naar een gevestigde naam op de markt, waarbij wij bekend staan om onze levertijd, kwaliteit en klantgerichtheid.

Bedrijfshouding

Wat ons onderscheidt van de rest, is onze dynamische en adaptieve houding richting de markt. Door onze dynamische bedrijfshouding groeit ons bedrijf ongeëvenaard. Met jaar op jaar verdubbelingen in opdrachten en een enorme ambitie blijven wij groeien en een steeds grotere marktaandeel bekleden. Ons brede assortiment biedt voor alle soorten klanten een passend aanbod. Wij bieden namelijk kunststof, aluminium en houten kozijnen aan. Daarbij leveren wij indien nodig een service van A tot Z. Een van de belangrijkste pijlers van ons succes is onze dynamische en adaptieve benadering van de markt. We zijn voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kozijnenindustrie en passen onze producten en diensten dienovereenkomstig aan. Of het nu gaat om de nieuwste technologieën, energie-efficiënte oplossingen of duurzame materialen, wij zorgen ervoor dat we altijd voorop lopen. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en snel te reageren op veranderingen in de markt, weten we ons te onderscheiden als een innovatieve en vooruitstrevende speler.

Maar het zijn niet alleen onze producten en diensten die indruk maken.

Klanttevredenheid

Verder zorgen wij dat wij onze klanten leren kennen. Elk verhaal is persoonlijk en elke klant heeft eigen wensen waar wij aan proberen te voldoen. Het is onze sterke betrokkenheid bij de klant die echt het verschil maakt. We begrijpen dat tevreden klanten de levensader van ons bedrijf zijn, en daarom stellen we de klant altijd centraal. We nemen de tijd om te luisteren naar de specifieke wensen en eisen van elke klant en leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Of het nu gaat om een renovatieproject of een nieuwbouwproject, we zorgen ervoor dat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. De ervaringen van de klanten zijn terug te lezen in de reviews. Wij zijn beloond met een gemiddelde van 4,8 uit 5! 

zwarte schuifpui - stauko kozijnen-min_edited.jpg
Kwaliteit

Bij STAUKO Kozijnen staat kwaliteit hoog in het vaandel. We geloven dat kwaliteit de basis vormt voor duurzame relaties met onze klanten en dat het de sleutel is tot langdurig succes. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en maken we gebruik van geavanceerde productiemethoden. Elk kozijn dat ons bedrijf verlaat, is met zorg en vakmanschap vervaardigd, en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, isolatie en esthetiek. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

kunstsstof kozijnen - antraciet ral 7016.jpg
Prijs

Wij zijn niet de goedkoopste leverancier op de markt en dat is maar goed ook. Mochten we een prijsstunter zijn, zou onze kwaliteit, service en snelheid niet kunnen zijn wat het vandaag de dag is. Kozijnen wissel je meestal maar 1x in je leven in de woning waar je woont en dit moet dan wel goed gedaan worden, zodat je er een leven lang plezier van kunt hebben, of eventueel degene die later gaan wonen in de woning. Wij zijn uiteraard ook niet de duurste partij, want we willen graag zo veel mogelijk klanten voorzien van prachtige kozijnen! Daardoor bieden wij een scherpe prijs, waarmee wij in het kwaliteit segment dat wij werken de partij zijn met de laagste prijs!

Levertijd

Wat ons nog verder onderscheidt, is onze ongeëvenaarde levertijd van slechts 3 tot 6 weken. Dit betekent dat onze klanten niet lang hoeven te wachten om te genieten van hun nieuwe kozijnen. Wij begrijpen dat tijd waardevol is en doen er alles aan om onze klanten snel van dienst te zijn.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page