top of page
verdiepte kunststof kozijnen met antraciet draaidelen.jpg

Kunststof kozijnen Den Haag

Wil je graag kunststof kozijnen kopen voor jouw huis in Den Haag? Een goede keuze, want kunststof raamkozijnen hebben veel technische vooruitgang geboekt ten opzichte van de originele houten kozijnen. Zo is de isolatiewaarde van een kunststof kozijn beter. Maar kunststof is ook makkelijker te bewerken, waardoor veel verschillende looks mogelijk zijn voor jouw huis in Den Haag. Wat dacht je van een houtlook? Bijna niet meer van echt te onderscheiden door de nerven die zijn aangebracht in het profiel. Wil je ook graag een aluminiumlook creëren? Dan kun je kiezen voor een mooie grijs kleur, zoals antraciet. Zo heb je twee looks in één bij de kunststof kozijnen van jouw woning in Den Haag.

Toepassing

Kunststof kozijnen kun je op vele manieren toepassen, zoals ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren en zelfs in hekwerk. Eigenlijk op onze gehele productlijn kun je ervoor kiezen om voor kunststof te gaan. Kunststof is een mooi en relatief goedkoop materiaal en op vele manier te gebruiken.

 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Met de kunststof kozijnen van STAUKO kunt u vertrouwen op een veilig product voor uw woning in Den Haag. Door bijvoorbeeld de stalen sluitnokken met meerpuntsluitingen die wij leveren op de draaikiep kozijnen zit je altijd goed. Verder leveren we ook extra inbraakwerende mogelijkheden bij  onze kozijnen. Denk hierbij aan

 

 • Veiligheidssloten

 • Aafsluitbare raamgrepen,

 • Gelaagd inbraakwerend glas

 • Lashoekverstevigingen.

 

Daarbij is natuurlijk ook brandveiligheid heel belangrijk. Onze kunststof kozijnen zijn namelijk zelfdovend en moeilijk ontvlambaar.

 

Waarom kiezen voor kunststof raamkozijnen?

Wellicht twijfel je nog tussen kunststof kozijnen of houten kozijnen. Beide producten hebben hen voor- en nadelen. Als je kiest voor kunststof raamkozijnen, dan profiteer je van het volgende:

 

 • Jouw huis krijgt een mooie en moderne uitstraling

 • Uitstekende isolatiewaarden

 • Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig

 • Je kiest voor een duurzaam product

 • Uitgebreide keuze in kleuren (binnen- en buitenkant)

 • Bijna niet meer van hout te onderscheiden

 • Goedkoper dan houten kozijnen

 • Standaard 10 jaar garantie op onze producten

 

Kunststof kozijnen kopen doe je bij STAUKO Kozijnen

Geen zin om telkens te moeten verven en oliën. Kunststof kozijnen zijn het antwoord voor jouw huis in Den Haag. De kunststof kozijnen van STAUKO zijn heel goed te onderhouden.

Eens in de zoveel tijd een simpel poetsbeurtje en doet zijn werk al. De kunststof raamkozijnen blijven vrijwel zonder onderhoud jarenlang hun mooie uitstraling behouden. Het is aan te raden eens in het jaar de bewegende delen van het raamkozijn te oliën voor de zekerheid. Met een zacht doekje het vuil verwijderen van het kozijn en ze kunnen er weer tegenaan! Voor meer informatie kun je bellen naar 06 2432 5402 of vraag direct hieronder een offerte aan.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page