top of page
Kozijnen Den Haag

Kozijnen Den Haag

Zondah dollûh?!

 

Woon jij in Den Haag en heb je nieuwe kozijnen nodig voor nieuwbouw of bestaande bouw? Schakel dan de hulp in van STAUKO Kozijnen uit Den Haag. Je kunt bij ons terecht voor kunststof, aluminium en houten kozijnen. Wij voorzien onze klanten van een passende service waarbij wij werkzaamheden zoals afwerking en andere randzaken ook worden opgevangen. Wij kunnen u ontzorgen betreft de kozijnen.

Snelle levertijden en garantie

Het grote pluspunt van kozijnspecialist STAUKO is onze snelle levertijd van kozijnen, ook voor uw woning in Den Haag. Tussen de 3 en 6 weken kunnen wij jouw kozijnen leveren en monteren! Daarnaast bieden wij de hoogste kwaliteit kozijnen van de beste merken tegen een scherpe prijs aan. Wat betreft de garantie geven wij tien jaar op onze producten. Daaronder vallen bijvoorbeeld scheurtjes in het kunststof en waterdichtheid, maar ook ons glas en hang-en sluitwerk.

Met onze kozijnen in Den Haag profiteert u van:

✓ Zeer snelle levertijden: binnen 3 tot 6 weken!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte en advies op locatie

✓ Topkwaliteit profielen van Gealan, Aluplast en Schucco

✓ Energie besparen met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas

✓ 10 jaar garantie op onze kozijnen

✓ Mogelijkheid tot subsidie op de kozijnen

✓ Eigen montageservice

✓ Alles onder één dak

✓ Op maat gemaakt

✓ De laatste trends zoals zwart grijze kozijnen (RAL 7021) en zwarte kozijnen (RAL 9005)

De voordelen van kunststof kozijnen:

 

Ben je geïnteresseerd in onze kozijnen voor jouw woning in Den Haag? Wij adviseren je graag op dit gebied en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. We kunnen kosteloos een offerte voor je opstellen. Daarnaast kunnen we ook langskomen om kennis te maken en de mogelijkheden van het project helemaal door te bespreken. Wilt u direct meer informatie? Vul dan het contactformulier hieronder in of neem contact op via 06-22432540.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page