top of page
aluminium schuifdeur zwart ral 9005-min.jpg

Subsidie voor kozijnen

ISDE subsidie

 

Vanaf januari 2023 is het mogelijk voor huiseigenaren om subsidie te verkrijgen voor een isolatiemaatregel. Wanneer de maatregel al is uitgevoerd vanaf 2 april 2022, komt u nog steeds in aanmerking. U kunt circa 15% van de kosten voor de isolatie als subsidie verwachten. 

Beginnend op 1 januari 2023 kunnen huiseigenaren die in hun eigen woning wonen profiteren van de ISDE-regeling. Hierdoor kunt u een vergoeding ontvangen voor de installatie van nieuwe kozijnen voorzien van HR++ of HR triple glas. Voor 2023 is er een totaalbudget van €32,2 miljoen beschikbaar.

Door deze maatregel is het voor u ook mogelijk om kozijnen aan te schaffen.

Positief nieuws

In 2024 zullen energiebesparende maatregelen opnieuw gesubsidieerd worden, inclusief kunststof kozijnen. Subsidies voor acties die in 2023 zijn ondernomen blijven bestaan, maar deze vallen niet onder de bijgestelde, verhoogde maatregelen. Alleen interventies die na 01-04-2022 zijn gedaan, komen in aanmerking voor de verhoogde subsidie. Bijkomende criteria: Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan men moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze subsidie. De meest cruciale voorwaarden zijn:

 

• U bent zowel de eigenaar als de hoofdbewoner van het huis.

• De subsidie wordt pas aangevraagd nadat de betreffende maatregelen zijn geïmplementeerd én voldaan.

Kijk voor alle informatie op de website van ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren. en investeringssubsidie

 

De service van STAUKO

STAUKO biedt je niet alleen een breed scala aan zwarte kozijnen met diverse materialen en kleuren aan, maar ook een uitstekende service. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kozijnen voor je woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij jou gratis advies op maat en een professionele installatie door ons ervaren team aan. Wij houden rekening met jouw wensen en budget, en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring en kwalitatief hoogwaardige producten, zijn wij in staat om jouw droomkozijnen te realiseren.

 

Kozijnen? Neem contact op met STAUKO!

Heb je de knoop doorgehakt en wil je nieuwe kozijnen in je woning? Profiteer dan van de voordelen die STAUKO jou te bieden heeft. Van hoge kwaliteit tot scherpe prijzen en van een eigen montageservice tot alles op maat gemaakt. Neem voor meer informatie over kozijnen contact op via telefoonnummer 06-24325402 of stuur een mail naar info@stauko.nl. We zien je aanvraag met veel enthousiasme tegemoet.

zwart raamkozijn - zwart raam - ral9005 draaikiep raam_edited
zwarte kozijnen - aluminium kozijnen - zwarte ramen
houten ral 9010 dubbel openslaande tuindeuren_edited
achtergevel zwart mat paneel ral 9005_edited
dubbele zwarte schuifdeur ral 9011 aluminium
verdiepte houtlook kozijnen - aluplast ideal 7000_edited
1685945937810_edited

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page