top of page
houten ral 9010 dubbel openslaande tuindeuren_edited.jpg

Houten Kozijnen

Houten kozijnen. Van alle materiaalsoorten die wij gebruiken voor onze kozijnen heeft hout toch écht de authentieke uitstraling die past bij een klassieke woning. Houten kozijnen passen we dan ook vaak toe in de luxere en oudere panden om het aanzicht van een traditionele woning te behouden. Een groot voordeel van houten kozijnen is dat deze kozijnen wel tot 75 jaar mee kunnen gaan als je de houten kozijnen goed onderhoudt.

De voordelen van houten kozijnen:
  • Kiezen voor houten kozijnen voor jouw woning heeft heel veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Het heeft een klassieke en authentieke uitstraling

  • Je bereikt uitstekende isolatiewaarden

  • Kleur en stijl makkelijk aan te passen door het hout te schilderen

  • Heel duurzaam als je het goed onderhoudt

  • Natuurlijk en sterk materiaal

  • Standaard 10 jaar garantie

 

 

Onderhoud

 

Houten kozijnen hebben onderhoud. Als je dit om de 5 tot 7 jaar doet, kun je heel lang van de kozijnen genieten. Wij impregneren al onze houten kozijnen en met de hoge kwaliteit hardhout waar wij mee werken, zijn onze houten kozijnen goed beschermd tegen UV-straling, vocht en andere weersinvloeden. Doordat de kozijnen van een hogere kwaliteit hout zijn en goed worden behandeld zal het ook gemakkelijker zijn om de houten kozijnen beter te onderhouden.

 

Koop jouw houten kozijnen bij STAUKO Kozijnen

Ben je geïnteresseerd in onze houten kozijnen voor jouw woning? We adviseren je graag en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. We kunnen kosteloos een offerte voor je maken. Daarnaast kunnen we een afspraak maken om kennis te maken en de mogelijkheden door te bespreken. Wil je direct meer informatie? Vul dan het contactformulier hieronder in of neem contact op via 06-24325402

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page