top of page

Ons bestelproces

Het bestellen van raamkozijnen, deuren of schuifpuien is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit tevoren. Wij zullen uw zorgen wegnemen en u voorzien van de beste begeleiding om 

Stap 1: Afmetingen opsturen

Stuur per mail de afmetingen toe van uw kozijnen. Een indicatie is hiervoor voldoende.

Meet hierbij de buitenmaat op, een aantal foto's zou ons nog meer helpen!

Stap 2: U ontvangt een prijs indicatie per mail

Binnen 24 uur ontvangt u een indicatie voor prijs en levertijd. Daarnaast zullen wij een schatting maken voor de tijdsduur van het project

Stap 3: Afspraak inplannen

Mochten de indicaties u bevallen kunnen we overgaan om een afspraak te maken voor de inmeting. Bij deze afspraak nemen wij tevens samples mee en kunnen we de mogelijkheden bespreken van uw project

Vergadering

Stap 4: Akkoord geven op de offerte

Mocht u akkoord willen gaan met de offerte, kunt u deze ondertekend retour sturen en zullen wij een aanbetalingsfactuur opmaken en versturen. 

 

Na een laatste controle van de afmetingen en de aanbetaling is voldaan zullen wij starten met uw project!

Gezellige woonkamer

Onze kwaliteitsgarantie

Product:

Als u op zoek bent naar kozijnen voor uw huis, dan is het belangrijk om te weten dat de kwaliteit van het product essentieel is. Kozijnen hebben namelijk niet alleen een esthetische functie, maar moeten ook duurzaam, veilig en energiezuinig zijn.

Bij onze kozijnen garanderen we de hoogste kwaliteit.

Materialen:

Onze kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunststof, en worden grondig getest voordat ze bij u worden geïnstalleerd. Dit betekent dat u kunt rekenen op kozijnen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en die jarenlang meegaan zonder te vervagen, roesten of afbreken.

Garantie:

Bovendien bieden we een uitgebreide garantie op onze kozijnen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering beschermd is. We staan achter de kwaliteit van onze producten en zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw keuze voor onze kozijnen.

Montage:

Ons team van ervaren professionals zal ervoor zorgen dat uw kozijnen worden geïnstalleerd volgens de hoogste normen. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw kozijnen veilig en stevig zijn bevestigd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongelukken.

Kortom, als u op zoek bent naar kozijnen van de hoogste kwaliteit met een uitstekende garantie, dan, neem vandaag nog contact met ons op!

houten tuindeuren - houten kozijnen - tuindeur-min.jpg

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page