top of page
1685945937810_edited.jpg

Aluminium Kozijnen

Bij STAUKO Kozijnen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel zitten. Daarom leveren wij aluminium kozijnen van het merk Aliplast, Feal en Presal. Daarmee zijn onze aluminium kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien gegarandeerd van een topkwaliteit. De aluminium kozijnen worden op maat gemaakt, speciaal voor jouw project!

De voordelen van aluminium kozijnen:
  • Een lichtgewicht, maar toch supersterk

  • Uiterst duurzaam

  • Goede isolatiewaarden

  • Dubbel / Triple glas mogelijk

  • Keuze uit alle mogelijke RAL kleuren, zonder meerprijs!

  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk

  • Standaard 10 jaar garantie

 

 

Onderhoud

 

Aluminium kozijnen zijn heel simpel te onderhouden. Wij bewerken het materiaal zo dat er geen stof en vuil aan blijft hangen. De kleur wordt in het profiel gebakken, waardoor er een sterke laklaag komt. Hierdoor laat de verf nooit los en wordt de oxidatie van het aluminium onmogelijk gemaakt. In de profielen treden ook nooit spleten of schilfers op, waar stof in zou kunnen zitten. Dit scheelt al een hoop in de onderhoud. Maar, net zoals je het huis opruimt, is het verstandig om een paar keer in het jaar de kozijnen met een zachte doek te schoonmaken voor een mooie frisse look.

 

Veiligheid

Onze aluminium kozijnen zijn brandveilig. Bij de brand komen er geen schadelijke stoffen of gassen vrij. Dat is wel zo fijn. Daarnaast zijn aluminium kozijnen een uitstekend middel tegen inbrekers. Door de inbraakvertragende sluitingen en de glaslatten die onzichtbaar zijn, is het glas extra stevig ingeklemd. Onze aluminium kozijnen laten de inbrekers precies waar ze horen. Buiten de deur.

Creëer je droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over je project.

bottom of page